Núria Lloveras

Des de ben petita la meva mare em va apuntar a classes de dansa , ella sempre havia volgut ser ballarina. Jo era una nena molt grassona i amb peus plans , tenia molta facilitat per torçar-me els turmells i segons el metge la dansa clàssica era molt adient per tots aquests petits problemes que jo tenia. Vaig començar a l’Escola de Dansa Núria Vives de Palafrugell i des de bon principi em vaig sentir envoltada per la màgia del ballet.

Cap als dotze anys em vaig matricular a l’Escola de Dansa Mercedes Ribera de Girona, on vaig continuar els meus estudis de dansa, passant posteriorment a la mateixa escola de Barcelona, on vaig cursar els estudis superiors. Tota aquesta afició unida a la facilitat que tinc per relacionar-me amb els nens, em va portar a cursar estudis de professora de dansa titulada per la Royal Academy of Dance de Londres, a l’Escola de Dansa Madó de Vilassar de Mar.

Així mateix en tots aquests anys, he fet diferents cursos de música i dansa amb professors tant importants com: G. Dicson-Place , Voicek Ribak , David Campos , Irene Sabas , Isabel Porcar, etc..

A l’any 2007 veient els beneficis que aportava el Pilates, tant físicament com mentalment, em vaig treure la titulació de professora de Pilates per la federació de Madrid. Posteriorment he fet diferents cursos relacionats amb aquesta activitat : Fit Ball , Banda elàstica , Ioga.

L’escola de Dansa

L’Escola de Dansa Núria Lloveras va néixer l’any 1984, al Taller d’Art de Castell D’Aro (avui Museu de la Nina), després vam passar al Pavelló d’Esports de Platja D’Aro, i actualmente impartim les al C/Comerç, 35 de Santa Cristina d’Aro.

Durant 2 anys vam estar també a l’Escola de Música de Calonge, col.laborant amb l’espai de dansa.

>> Què oferim a l’escola de dansa?
>> Classes i horaris